Levering

Bij Hubbit.nl gebruiken wij voor het verzenden van onze orders GLS voor de pakketten en POSTNL voor zendingen die door de brievenbus passen en rembourszendingen. 

Verzendkosten

Wij hanteren geen vaste verzendkosten bij Hubbit.nl. Per producten worden de verzendkosten vermeld voor zover Nederland als België. De prijzen lopen op tot maximaal 6.95 voor Nederland en 9.90 voor België.

Track & Trace-code

Bij een bestelling in pakketvorm ontvangt u per e-mail een Track & Trace code met een link waarmee u uw pakket kunt volgen. Houdt u er rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat de link actief is.

Indien producten door de brievenbus passen worden de producten in een bubbelenvelop geleverd; u ontvangt dan geen track & trace.

Werkwijze GLS 

Normaal gesproken wordt het pakket de eerst volgende werkdag,  nadat u de link met Track en Trace code hebt ontvangen, bij u aangeboden. Bent u niet thuis dan laat de koerier een "Niet Thuis" bericht achter. Op dit bericht staan de contact gegevens van het GLS depot bij u in de buurt om een afspraak te maken om het pakket te leveren. Neem binnen 5 dagen contract op met GLS om een nieuw bezorgmoment af te spreken. GLS zal het pakket aan ons retourneren mocht u niet binnen de termijn hebben gereageerd.

Levertermijn

Normaal gesproken wordt uw order binnen 24 uur verzonden. Bij een langere levertermijn dan 5 werkdagen zullen wij dat melden bij het betreffenden product. Mocht een product onverhoopt uit voorraad zijn dan zullen wij u dat per mail melden.

 

 

Copyright 2020 HUBBIT - Powered by Lightspeed
iDEAL MasterCard Bancontact / Mister Cash Visa
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »